failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Pro 5, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Jsem já

Objevování sebe samých je vaše téma pro tento týden.

Andělé vám říkají, abyste se nebáli prozkoumávat své touhy, věci, které vás pohání dopředu – ale třeba i vlastní hranice.

Ptají se vás, jestli pravidla, která jste sami sobě nastavili, vycházejí z vašeho vnitřního přesvědčení, nebo z norem, které jste přijali od někoho jiného – společnosti, rodičů, učitelů…

Radí vám, abyste se nebáli trochu riskovat a objevovat svoji vlastní podstatu – a zjišťovat, zda jsou vaše hranice opravdu tam, kde si myslíte, že jsou.

Nemusíte se bát, neublížíte si.

Obrázek č. 2

Cesta je důležitá

Andělé vás vidí na cestě k některému z vašich budoucích cílů. Říkají, že může jít o cíl v osobním životě, vnitřním nastavení, ale i ve vztahu, práci, nebo podnikání.

Říkají, že vaše cesta je sebejistá, plynulá, a i když se vám samotným může zdát pomalá, má přesně tu správnou rychlost.

Radí vám, abyste na své cestě nasbírali vše dobré, co se vám naskytne – zkušenosti, nové poznatky a vědomosti, vše, co vám pomůže vyrůst.

Říkají také, že tato cesta je sama o sobě velmi důležitá, ale neměli byste ji zaměňovat za cíl – je totiž velmi důležité, abyste k samotnému cíli jednoho dne došli (nebo se alespoň přiblížili natolik, že dokážete zhodnotit, zda za to stále stojí).

Obrázek č. 3

Romantika

Andělé vám pro tento týden radí, abyste se zaměřili na romantickou stránku ve vašem životě.

Cítí, že se vám jí v životě nedostává tolik, kolik by mohlo – a říkají, že pokud si jí dopřejete více, výrazně se to odrazí na vaší vnitřní pohodě.

Nezáleží na tom, jestli jste sami nebo v partnerském vztahu. Dopřejte si romantické zážitky jakýmkoliv dostupným způsobem.

Andělé vám vzkazují, že ať už začnete odkudkoliv, pokud vytrváte, přitáhnete do svého života mnohem více romantiky, než kolik jí máte teď – a to dlouhodobě.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky