failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Pro 12, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Udělej si radost

Andělé by vás tento týden rádi viděli usměvavé, odpočaté a spokojené.

Říkají, že vědí, že na podobné věci v předvánočním shonu mnohdy nemáte ani pomyšlení, ale rádi by vás zlákali k tomu, abyste to zkusili a věnovali alespoň jeden večer sami sobě, svým milovaným a věcem, které máte rádi.

Je jen na vás, jestli si s rodinou sednete k vánoční pohádce, zalezete s knížkou a punčem pod deku do křesla, vyrazíte s kamarádkami na adventní trhy, nebo budete celý večer hrát s dětmi pexeso. 

Andělé vám vzkazují, že vánoční pohoda je mnohem důležitější, než napečené cukroví a uklizený byt. Vědí, že to uvnitř sebe víte, ale máte trochu strach si to doopravdy dovolit – a tak předvánoční čas prožíváte ve stejném shonu, jako ostatní. Andělé vás prosí, abyste alespoň “ochutnali” opravdovou pohodu a radost – a pokud vás vnitřně nabije nebo uspokojí, nebojte se dopřát si jí plnými doušky. Na perfektních vánocích jako z magazínu nezáleží – důležité je to, co vy a vaši blízcí cítíte uvnitř.

Obrázek č. 2

Uč se přijímat

Andělé by ve vašem životě rádi viděli větší příliv hojnosti. Říkají, že váš přístup k sobě samým je mnohdy až zbytečně asketický a že si můžete dovolit příjímat více, než dosud.

Říkají, že cítí vaše obavy z toho, že budete více brát, než dávat – a že vás ochota k přijímání a dopřávání si nějakým způsobem ohrozí. Přejí si, abyste věděli, že jste velmi otevření dávání a v tuto chvíli je právě proto vaše situace nevyrovnaná – dáváte mnohem více, než si berete zpět.

Vzkazují vám, že přijímání není jen o materiálních věcech nebo penězích, ale i o pozornostech a péči druhých lidí. Říkají také, že uvnitř cítíte onu hranici, kdy už by vás přijímání mohlo ohrozit – třeba proto, že sami za sebe vydáte příliš mnoho. Pokud vás váš vnitřní hlas upozorní, že se k ní blížíte, poslechněte ho.

Obrázek č. 3

Měj se rád/a

Andělé vám tento týden posílají velkou náruč sebelásky a prosí vás, abyste ji přijali.

Radí vám, abyste se naučili cítit lásku a bezvýhradné přijetí sami k sobě. Vědí, že jste to už možná zkoušeli a vždy “selhali”, ale prosí vás, abyste to nevzdávali. Říkají, že oni sami vás milují bezvýhradně a přejí si, abyste stejný pocit dokázali procítit na vlastní kůži.

Říkají také, že pokud se opravdu naučíte mít rádi sami sebe, čeká vás nejúžasnější rok vašeho dosavadního života.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Vánoční soutěž na Facebooku

Čakrové náramky a přívěšky

Andělské sošky a přívěšky

Klasická a SRT kyvadla

Hmatky pro meditaci a terapii

Tarotové a vykládací karty

Andělské zvonky nejen pro nastávající maminky