failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Pro 19, 2018 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Vzdělání

Andělé říkají, že v příštím roce na vás čekají nové příležitosti, týkající se vaší kariéry nebo osobního rozvoje.

Doporučují vám, abyste se zaměřili na vlastní vzdělávání – které ale nemusí být nezbytně ve formální oblasti. Možná se už leta chcete naučit lépe kreslit, ovládat nový počítačový program, číst knížky o osobním rozvoji nebo navštěvovat kurzy s určitým zaměřením…

Andělé říkají, že obor, který vás v tuto chvíli láká, může být časem tím, který vás bude živit (pokud tomu tak ještě není).

Rádi by vás zlákali k tomu, abyste se mu více věnovali. Říkají, že vám studium a rozvíjení vědomostí a dovedností přinese radost, ať už se jim v příštím roce budete věnovat jen sami pro sebe, nebo s nimi bude spojena vaše práce. 

Andělé vidí, že se rádi učíte novým věcem a rozšiřujete si obzory – a říkají, že je skvělý čas proto, abyste se právě této činnosti věnovali.

Obrázek č. 2

Dobrodružství

Až budete skládat svůj seznam novoročních předsevzetí, zamyslete se nad tím, jaké zážitky vám v životě dělají radost.

Andělé říkají, že by váš život rozjasnilo větší množství příjemného dobrodružství – přesně v té míře, ve které ho máte rádi. Říkají také, že velmi pravděpodobně se toto dobrodružství pojí s cestováním.

Je jen na vás, jestli ve vás probouzí radost chození po horách s dětmi či vnoučaty, dovolená u moře v zemi, kde nerozumíte místnímu jazyku, lyžování v Alpách, cestování na vlastní pěst nebo výprava do ekvádorského pralesa…

 Andělé by ve vás rádi zažehli onen plamínek nadšení a vzrušení, který jste možná sami před časem nechali vyhasnout (nebo jste ho nikdy doopravdy nezapálili).

Slibují vám, že vás při hledání dobrodružství nečekají žádné obtíže, které byste nedokázali zvládnout, a že vás čekají zážitky, které si budete užívat a dlouho na ně vzpomínat.

Obrázek č. 3

Meditace

Andělé říkají, že v příštím roce je pro vás opravdu důležité zaměřit se sami na sebe a svou duchovní cestu.

Neznamená to, že byste se měli vzdát partnera či rodiny a odstěhovat se meditovat do jeskyně, ale doporučují vám najít si čas, který budete trávit jen sami se sebou – činnostmi, které vám dávají smysl.

Možná chcete začít navštěvovat některý dlouhodobý kurz či kruh, začít pravidelně meditovat, najít si čas na čtení knih, které vás v životě posouvají dál…

Andělé vám vzkazují, že pokud ještě v tuto chvíli nevíte, čemu byste tento čas chtěli věnovat, správná příležitost vám brzy vstoupí do cesty.

Říkají také, že když si najdete čas sami pro sebe, dokážete pak být více přítomní a otevření pro své blízké.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Tři rituály hojnosti

Udělaly vám letošní vánoce zase díru do peněženky?

Žijete od výplaty k výplatě – a i když máte peníze na to, co potřebujete, moc navíc nikdy nezbývá?

A co kdyby se vaše finanční situace dala jednou provždy změnit?