failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Led 2, 2019 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Můj svět, moje touhy

Andělé vidí, že máte v hlavě velké plány. Takové, které mohou zlepšit život vám, ale často i mnoha lidem kolem vás.

Říkají, že nastává správný čas pro to, abyste na svých plánech začali pracovat. Doporučují vám, brát si více času pro sebe a práci na svých projektech (ať už jsou malé nebo velké). Možná vám může připadat sobecké brát si svůj čas, zdánlivě možná na úkor druhých – ale nemusíte se tak cítit.

Andělé vám vzkazují, že pokud se své plány rozhodnete realizovat, vaši blízcí vám budou již brzy velmi vděční za to, že jste si svůj čas vzali – můžete totiž změnit životy mnoha lidí. 

Andělé dále říkají, že toto poselství není určené pouze pro tento týden, ale bude vás doprovázet po dobu několika týdnů až měsíců.

Rádi by vám ještě vzkázali, že vaší práci prospějí místa, kde dokážete být ve svém vlastním středu, rozjímat a meditovat – dokonce i když přitom nebudete přímo pracovat. Nebojte se taková místa vyhledávat – ať už pro vás znamenají procházku v lese, řízení auta, hodinu jógy, posezení nad kávou, cestování do cizích zemí nebo tichou meditaci v koutě vlastního domova. Vy sami víte, co vám dělá dobře. Občas se vám u nich může hodit společnost a cizí inspirace, ale počítejte s tím, že nejvíce porostete sami.

Obrázek č. 2

Je to opravdu to, co chceš?

Andělé by vám rádi položili jednu zásadní otázku. Je to, co děláte, opravdu tím, co chcete?

Doporučují vám, abyste se nejen tento týden, ale celý tento rok ptali sami sebe, zda rozhodnutí, která děláte, děláte ze své vlastní vůle – a protože právě toto uvnitř doopravdy chcete.

Říkají, že se často necháváte strhnout k činům jinými lidmi, nebo okolnostmi kolem vás. Možná děláte práci, která vás nenaplňuje, ale máte pocit, že vás k tomu nutí potřeba vydělávat nebo mít jistotu stabilní pozice. Možná svůj volný čas trávíte s lidmi, které milujete – ale činností, jež naplňuje je, ale ne vás. Možná se ve svém životě přizpůsobujete tam, kde byste vůbec nemuseli.

Položte sami sobě otázku, zda to které rozhodnutí, které právě činíte nebo činit budete, odráží vaši pravou vnitřní touhu. A pokud ne – ptejte se proč. A také se ptejte, co by vaši vnitřní strunu rozeznělo nejjasnějším tóném – co byste dělali, kdyby to bylo jen na vás, a peníze, čas ani další okolnosti nehrály žádnou roli.

Vaše pravé osobní štěstí je uvnitř – a pokud se naučíte správně rozhodovat a dělat to, co vám doopravdy přináší radost, budete ve svém životě mnohem šťastnější a spokojenější.

Obrázek č. 3

Jsem moje duše

Andělé říkají, že tento čas je určený vám a péči o vaši duši. Máte před sebou období, kdy můžete vnitřně vyrůst nejen do člověka, jakým jste si přáli být, ale mnohem dál.

Říkají, že vaši cestu nelze popsat – je velmi individuální, a vy sami už buďto víte, kudy vede, nebo vám její určující moment brzy vstoupí do cesty.

Říkají také, že není důležité, jak dlouho se toto poselství bude naplňovat. Možná se tak stane v jednorázovém okamžiku zasvěcení, možná bude vaší součástí do konce života.

Vaše poslání se může objevit v kterékoliv oblasti vašeho života. Nemusíte pro jeho zjevení udělat nic zvláštního – stačí, abyste byli otevření, a na to, co vám vstoupí do cesty reagovali otevřeným srdcem.

Andělé také říkají, že toto období nemá žádné cíle. Nemusíte se stát lektorem nového duchovního směru, osobou pečující o jiné lidi nebo naplnit jinou pozici přinášející uspokojeni či společenskou prestiž. Možná se tak na vaší cestě stane, ale pokud ano, budete uvnitř vědět, že je to součást vaší cesty, která znamená službu druhým a součást vašeho vnitřního růstu.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Tři rituály hojnosti

Jak bohatý bude váš rok 2019?

Hojnost a množství peněz, které přitahujeme do svého života, určujeme my sami.

Možná máte pocit, že si jí zasloužíte víc, než dostáváte – a často je tomu opravdu tak.

Protože neumíte peníze a hojnost přitahovat správným způsobem.

Naučím vás to…