failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Led 16, 2019 | Nezařazené

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Ochrana

Andělé říkají, že se vám do života vrací situace, kterou už jste dříve zažili, i když trochu jiným způsobem. Vzkazují vám, že je čas na to, abyste ji tentokrát uchopili správně.

Říkají také, že tato situace se do vašeho života vrací z důvodu, který máte ve svém podvědomí uložený už velmi dlouho, velmi pravděpodobně od dětství. Proto se ve vašem životě objevila již několikrát – a možná se ještě několikrát objeví. Pokud se ji ale naučíte zvládnout správně nebo objevíte kořeny, které ji způsobují, bude její síla slábnout až zmizí docela.

Andělé vám doporučují ustát svoji sílu a v této situaci hájit v první řadě své opravdové potřeby.

Obrázek č. 2

Mlha

Andělé vidí, že jste se dostali do situace, u které v tuto chvíli nevidíte snadné východisko. Vidí také, že jste se rozhodli zvolit cestu, která nedává žádný smysl.

Říkají, že pro vlastní starosti nedokážete dohlédnout dál, než za špičku vlastního nosu – a tak volíte první cestu, kterou potkáte, namísto té, která vede tam, kam potřebujete. 

Andělé vám radí, abyste se zastavili, znovu prozkoumali svůj problém a zamysleli se nad opravdovým řešením. Zároveň vás varují před ukvapenými rozhodnutími, která by mohla v budoucnu negativně ovlivnit vztahy mezi vámi a dalšími osobami, kterých se tato situace týká.

Obrázek č. 3

Zmatení

Andělé říkají, že váš život je v posledních týdnech trochu chaotický, a že sami nevíte, která z cest, jež se před vámi otevírá, je ta pravá.

Radí vám, abyste se pro tuto chvíli soustředili na věci, které musíte udělat – a nenechali se chaosem pohltit. Jakmile bublina zmatení praskne, ty správné cesty se vám otevřou. 

Andělé vás prosí, abyste se na aktuálně důležité věci soustředili už nyní. Říkají, že pokud to neuděláte, nestane se nic špatného – ale tyto úkoly vás zdrží, až období chaosu ustane, a budou vám zbytečně překážet na plynulé cestě za tím, co doopravdy chcete či potřebujete.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Tři rituály hojnosti

Udělaly vám letošní vánoce zase díru do peněženky?

Žijete od výplaty k výplatě – a i když máte peníze na to, co potřebujete, moc navíc nikdy nezbývá?

A co kdyby se vaše finanční situace dala jednou provždy změnit?