failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Led 30, 2019 | Nezařazené

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Pravděpodobně máte poslední dobou pocit, že na vás všechno padá, nebo toho prostě máte moc. Přestože se vám poslední dobou docela daří, jste unavení nebo psychicky vyčerpaní, možná se hůře soustředíte nebo máte pocit, že nevíte, kam dřív skočit.

Andělé říkají, že se to není vámi, vašimi pocity nebo vaším přístupem k práci. Ve vašem životě nyní opravdu existuje spousta věcí, které vyžadují váš aktivní přístup. Říkají také, že není důležité, jestli jste na sebe nadměrnou zátěž navalili sami, nebo se tak stalo okolnostmi.

Radí vám, abyste si dovolili odpočívat a našli si čas na věci, díky kterým se můžete uvolnit a zrelaxovat. Kameny povinností a úkolů před sebou budete muset odtlačit tak jako tak, ale nemusíte se u toho cítit špatně, nebo se tím nechat docela převálcovat.

Andělé vidí, že úkolů před vámi není málo – ale nemusíte se bát, není to hora sahající do oblak. Toto období pomine.

Obrázek č. 2

Pomalu stoupej

Andělé říkají, že ve vašem životě pomalu nastávají důležité změny. Důležitým je však slovo pomalu.

Radí vám, abyste kupředu postupovali s trpělivostí, vytrvalostí a záměrem vystoupat až na vrchol.

Říkají, že není podstatné, zda se vaše situace týká partnerských vztahů, peněz, nových projektů, kariéry, nebo něčeho jiného. Doporučují vám pouze, abyste zůstali vyrovnaní a kráčeli vpřed cestou, která bude přijatelná pro vás, a při které nebudete zraňovat lidi ve svém okolí.

Chtějí vám také říct, že za každým krokem své cesty, ať bude snadný, nebo obtížný, uvidíte pozitivní výsledky. Někdy malé někdy větší. Nebojte se vytrvat.

Obrázek č. 3

Cesta, která neexistuje

Andělé vidí, že se poslední dobou upínáte na jistou představu budoucnosti, na cestu, která ve vaší mysli vede ven z vaší stávající situace. Možná si ji malujete v živých barvách, doufáte v ni, zkoušíte dělat první kroky…

Radí vám však, abyste se na tuto cestu neupínali. Je totiž možné, že předpoklady pro ni vůbec neexistují – a pokud ano, nejsou pro vaši budoucnost tak podstatné, jak si myslíte.

Andělé chápou vaši touhu najít “jednoduchou” a zářivou cestu ven z toho, co je teď, ale říkají, že i když se možná po této cestě můžete vydat (ale možná vůbec ne), není podstatná pro to, co vede k vašemu opravdovému cíli, na místo, kde doopravdy chcete být.

Radí vám, abyste si prozatím tyto dveře nechali otevřené, ale začali se zabývat tím, co v tomto směru doopravdy chcete.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Rituály nových začátků

Kdybyste právě dnes mohli ukončit jednu věc ve svém životě, která vám nevyhovuje, a začít znovu od začátku – která by to byla?

Dnes navíc transformační program Přepiš svůj finanční příběh ZDARMA.

Tři rituály hojnosti

Udělaly vám letošní vánoce zase díru do peněženky?

Žijete od výplaty k výplatě – a i když máte peníze na to, co potřebujete, moc navíc nikdy nezbývá?

A co kdyby se vaše finanční situace dala jednou provždy změnit?