failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Bře 7, 2019 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

S hlavou v oblacích

Andělé vidí, že poslední dobou trávíte značnou část svého času s hlavou v oblacích – sněním a přemýšlením o věcech, které by mohly být a v kterých by vám bylo dobře.

Říkají, že snění je důležité a je dobře, že se mu věnujete.

Chtěli by vám ale říct, že samotné snění stačí jen po dobu, kdy svůj sen formujete a upřesňujete detaily toho, jaké by to mohlo být. Protože vaše sny už pevné obrysy mají, nastal čas začít pracovat na jejich uskutečnění.

Andělé by vám rádi dodali odvahu k tomu, abyste učinili první kroky k tomu, o čem sníte. Nezáleží na tom, jestli je to nový partner, vysněná práce, rozkvetlá zahrada nebo úplně nový projekt. Sněte dál – a pomalu začněte pracovat na tom, aby se vaše sny začaly uskutečňovat.

Andělé vás také prosí, abyste jim dali svou důvěru a nechali je vést vaše kroky. Některé věci možná vyjdou jinak, než jste si je vysnili – ale pokud tomu tak bude, pak jen proto, že tak je to pro vás lepší.

 

Obrázek č. 2

S nohama na zemi

Andělé říkají, že se poslední dobou hodně soustředíte na přítomnost a vidíte věci tak, jak opravdu jsou.

Říkají, že tento přístup je sice všeobecně v pořádku, ale že se jím možná vyhýbáte řešení situace, která vám není příjemná. Prostě ji pouze berete tak, jak je.

Andělé říkají, že rozumí tomu, že je pro vás takový přístup v tuto chvíli nejjednodušší – možná proto, že se problémem trápíte už dlouho a jste vyčerpaní, možná proto, že vám na některých věcech přestalo záležet, a nebo proto, že se teď potřebujete soustředit na něco jiného.

Andělé vás nechtějí tlačit do rychlé změny postoje, protože cítí, že potřebujete čas na odpočinek a regeneraci. Slibují vám, že vám toto období pomohou překonat tak, abyste se v něm cítili co nejklidněji.

Až nastane čas na změnu přístupu, sami to pocítíte.

Obrázek č. 3

Je to lepší, než se zdá

Andělé cítí, že je ve vašem životě něco, co “není v pořádku” a nutí vás to pochybovat o vašich předchozích krocích a budoucích záměrech.

Rádi by vás ujistili, že se neděje nic opravdu zlého – před vámi není nepřekonatelná překážka, ale jen hrbol na cestě, jehož překonání vás sice bude stát nějaké úsilí, ale časem si na něj nejspíš ani nevzpomenete.

Andělé vám radí, abyste se k problémům postavili čelem, a udělali to, co se vám v tuto chvíli jeví jako nejefektivnější řešení. 

Vyřešte to, co vyřešit můžete, a s důvěrou počkejte na výsledek.

Andělé by vás však chtěli varovat před přístupem “mrtvého brouka” – pokud neuděláte nic, nebo budete pokračovat v tom, co vás problém způsobilo, hrbol před vámi může vyrůst v nepřekonatelnou horu.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Tři rituály hojnosti

Udělaly vám letošní vánoce zase díru do peněženky?

Žijete od výplaty k výplatě – a i když máte peníze na to, co potřebujete, moc navíc nikdy nezbývá?

A co kdyby se vaše finanční situace dala jednou provždy změnit?