failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Bře 13, 2019 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Udělej si volno

Andělé vám radí, abyste si v příštím týdnu našli dostatek času na oddech a relaxaci. Říkají, že váš život je poslední dobou trochu jako na houpačce, a že vám udělá dobře, pokud si najdete čas sami na sebe a na odpočinek.

Alespoň na chvíli se několikrát v týdnu zastavte a dělejte jen to, co vás baví, a u čeho si odpočinete. Je na vás, jestli toužíte po procházce lesem, víkendu ve wellness nebo večeru s knížkou. 

Děláte to pro sebe a zasloužíte si to.

Obrázek č. 2

Láska

Andělé vám radí, abyste se zamysleli nad tím, co pro vás znamená slovo láska. 

Říkají, že se ve vašich vztazích v poslední době děje něco, co může mít dlouhodobé negativní následky – a že na této situaci máte zásadní podíl. Říkají také, že se nemusí jednat pouze o vztah s partnerem či partnerkou, ale i s dětmi, rodiči, nebo jinými lidmi, kteří jsou vám blízcí.

Radí vám, abyste překousli svoji pýchu, přijali svůj díl zodpovědnosti a začali situaci opravdu řešit. Čím déle budete váhat, tím více své vztahy poškodíte. I z maličkosti se časem může vyklubat problém, který už vyřešit nepůjde.

Obrázek č. 3

Pohyb

Andělé říkají, že potřebujete trochu příjemného dobrodružsví. 

Radí vám, abyste se dali do pohybu a vyrazili někam do neznáma – na výlet do oblasti, kde jste ještě nebyli, na setkání s novými lidmi, na túru, ke které jste se dosud neodvážili…

Říkají, že nemusíte podnikat nic nebezpečného, u čeho si nebudete jisti, zda to zvládnete. Měli byste pouze zažít ten pocit šimrání v břiše, když vstupujete do neznáma, nevíte, co vás čeká, trochu se bojíte, ale zároveň neuvěřitelně těšíte na to, co zažijete.

Je jen na vás, jestli si koupíte letenky na Island nebo lístek na vlak do Mělníka – důležité je, abyste si tuhle cestu užili.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Tři rituály hojnosti

Udělaly vám letošní vánoce zase díru do peněženky?

Žijete od výplaty k výplatě – a i když máte peníze na to, co potřebujete, moc navíc nikdy nezbývá?

A co kdyby se vaše finanční situace dala jednou provždy změnit?