failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Dub 16, 2019 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Rozděluj svůj čas

Andělé říkají, že v poslední době svůj čas zaměřujete hodně jednostranným způsobem. Možná sedíte od nevidím do nevidím v práci – a marně přemýšlíte, jak se z tohoto kolotoče dostat. Možná naopak potřebujete nějakou práci vykonat – uklidit doma, dokončit projekt nebo písemnou práci – ale namísto toho se oddáváte snění, jaké to bude, až bude vše hotové…

Andělé vám radí, abyste si pro tuto chvíli svůj čas rozdělili. Potřebujete-li v tuto chvíli intenzivně pracovat – udělejte to, ale pevně si vyčleňte čas na odpočinek a další aktivity. Pokud se naopak nedokážete donutit k práci, kterou je potřeba vykonat, věnujte jí každý den alespoň trochu času – a sledujte, jak vám práce k vykonání postupně mizí před očima.

Andělé říkají, že období svěžího jarního vzduchu je nakloněné dlouhodobým cílům a plánům. Avšak stejně, jako je potřeba semena rostlin zaset na jaře, aby do zimy vzešla, je nyní třeba zaset a opečovávat i semena našich plánů do budoucna, nechceme-li propást nejlepší období pro jejich klíčení a růst. 

Obrázek č. 2

Láska a svoboda

Andělé cítí, že právě procházíte období, kdy si nejste úplně jisti svou situací v milostném a partnerském životě – a tím, jak pokračovat dál.

Možná se nejedná o žádný zásadní problém hrozící rozchodem nebo záplavou partnerských hádek – mnohdy stačí jen odlišný názor na trávení společného času či způsob, jakým by se vaše rodina měla stravovat.

Andělé vám radí, abyste si na čas udělili svobodu – v tom, v čem se neshodnete, nebo sami pro sebe. Vyzkoušejte to, v čem máte rozpor, a dívejte se, co změna dělá s vámi a s vaším partnerem či partnerkou. Nebojte se změn, neohrozí vás.

Obrázek č. 3

Hluboké pochopení

Andělé říkají, že jste ušli velký kus na cestě svého osobního rozvoje. Možná jste se naučili odpouštět, pochopit sami sebe a své opravdové potřeby, nebo jste našli to, co vás v minulosti svázalo a nyní to komplikuje váš život.

Andělé vidí, že jste blízko hlubokému pochopení některé z vašich životních situací.

Možná vás čeká setkání s někým, kdo poodhalí závoj, přes který zatím nevidíte pravdu, možná vás k ní dovede lektor na semináři či autor knihy, která se vám dostane do ruky, možná se vám zjeví “z ničeho nic”.

Andělé si přejí, abyste věděli, že jsou vám stálou oporou a kryjí vám záda. Ať už bude vaše prozření příjemné a nebo ne, nemáte se čeho obávat – a kdykoliv je můžete požádat o pomoc. Ať už se zvládnutím situace, a nebo s cestou ven.

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Tři rituály hojnosti

Pořád přemýšlíte nad tím, jak mít víc peněz?

Žijete od výplaty k výplatě – a i když máte peníze na to, co potřebujete, moc navíc nikdy nezbývá?

A co kdyby se vaše finanční situace dala jednou provždy změnit?

Rituály ochrany a očisty

Cítíte, že se vám v životě příliš nedaří?

Míváte strach sami o sebe či o své blízké? 

Škodí vám lidé ve vašem okolí, hádáte se s partnerem či rodinou, nebo vás trápí nadřízený v práci? Máte pocit, jako když vám stále někdo nahlíží přes rameno?

Pocit bezpečí je jednou z našich nejdůležitějších potřeb. Rituály očištění a ochrany vám pomohou s tím, abyste se cítili v bezpečí – a očistili se od všeho, co vám v tuto chvíli brání zlepšit vlastní život.