failed to copy /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /mnt/clvr-extra-disk/www/esoteria.cz/public_html/wp-content/themes/esoteria-child/single-product.php...

Rady andělů na tento týden

od | Čvc 1, 2019 | Rady andělů

Vyberte si jeden ze tří obrázků a přečtěte si radu, kterou pro vás andělé na tento týden mají.

Obrázky vybírejte intuitivně – který se vám nejvíce líbí či nejsilněji upoutává vaši pozornost, je ten pravý.

Už víte, který vás zaujal nejvíce? Přečtěte si radu určenou právě pro vás.

Obrázek č. 1

Kolem je klid

Ve vaší budoucnosti je něco, s čím si právě teď nevíte rady. I když víte, že do ní nemůžete nahlédnout, v mysli se vám objevují strachy i naděje.

Andělé vám touží říct, že všechny změny se jednou usadí, a ať už vás v nejbližší době čekají vlny příznivé nebo nepříznivé, za nimi je klid.

Radí vám přijímat změny tak, jak jsou –  a snažit se případnými těžkostmi projít s čistým štítem.  Ve vaší budoucnosti se promítne právě to, jaký přístup zvolíte.

Obrázek č. 2

Zvažuj svá rozhodnutí

Andělé vidí, že se v současné době rozhodujete o něčem opravdu důležitém. Radí vám, abyste nedělali unáhlená rozhodnutí s horkou hlavou. Některá řešení se na první pohled mohou zdát jako skvělá volba – ale jakmile se nad nimi zamyslíte v klidu, s prodlevou času, zjistíte, že přinášejí více problémů, než radosti.

Změna je ve vašem životě nutná – proto se právě teď nacházíte ve fázi rozhodování. Jednoduchá řešení ale nejsou vždy těmi, ze kterých budete mít v budoucnu prospěch.

 

Obrázek č. 3

Tajemství naděje

Před vámi se pomalu otevírá něco, co do vašeho života přinese něco úplně nového.

Andělé vám v tuto chvíli radí, abyste vsadili na víru a důvěru. Říkají, že okno, které se před vámi otevírá, přináší radost – možná krátkodobou – z povýšení, skvělého místa pro letní dovolenou nebo nového uspořádání vašeho domova, ale možná i dlouhodobou – z nového vztahu, přátelství, stěhování nebo úplně nové práce.

Radí vám, abyste se na svět dívali s otevřenýma očima, příležitost se může objevit i tam, kde ji vůbec nečekáte….

 

 

 

 

S láskou a přáním všeho dobrého

Lucie

Tři rituály hojnosti

Pořád přemýšlíte nad tím, jak mít víc peněz?

Žijete od výplaty k výplatě – a i když máte peníze na to, co potřebujete, moc navíc nikdy nezbývá?

A co kdyby se vaše finanční situace dala jednou provždy změnit?

Rituály ochrany a očisty

Cítíte, že se vám v životě příliš nedaří?

Míváte strach sami o sebe či o své blízké? 

Škodí vám lidé ve vašem okolí, hádáte se s partnerem či rodinou, nebo vás trápí nadřízený v práci? Máte pocit, jako když vám stále někdo nahlíží přes rameno?

Pocit bezpečí je jednou z našich nejdůležitějších potřeb. Rituály očištění a ochrany vám pomohou s tím, abyste se cítili v bezpečí – a očistili se od všeho, co vám v tuto chvíli brání zlepšit vlastní život.